Copyright 2019 - Custom text here

Elhelyezés

Felvételi irodánk a fő épületi bejáratnál, főportával szemben található. Nyitva tartási ideje: 7.45-15.45 óráig. Kérjük betegeinket, hogy lehetőség szerint 14 óráig érkezzenek meg intézetünkbe! (A nyitvatartási időn kívüli időpontban érkezők a főportánál jelentkezzenek.) 

A betegek szólítása a portánál húzható sorszámok sorrendjében történik. Kérjük, hívásig az előtérben várakozzanak. A betegszállítók, mentők betegelhelyezés tekintetében soron kívüliséget élveznek, kérjük megértésüket!

 

Várakozás alatt kérjük, készítse elő a felvételhez szükséges dokumentumokat (személyi igazolvány, TAJ kártya, behívásról történt értesítés, ennek hiányában utolsó kórházi osztályos zárójelentés).

A betegszobákba való elhelyezést a felvételi iroda határozza meg, az adott napon aktuálisan távozott betegek helyére. Ezek az elhelyezések 2,3,4 ágyas szobákba történnek. A szobákba való elhelyezésen a felvételi iroda változtatni nem tud, az kivételes esetben az adott osztályon belül az osztályvezető főorvos engedélyével módosítható.

Ha az előre meghatározott betegszoba nem felel meg, akkor korlátozott számban biztosítani tudunk emelt komfortfokozatú (felújított, kétágyas, saját fürdőszobás, TV-vel és hűtőszekrénnyel felszerelt, erkéllyel is rendelkező) szobákban történő elhelyezést térítési díj ellenében.

Érvényes beutalóval érkező házastársak közös elhelyezésére előzetes helybiztosítás után térítési díj ellenében van lehetőség.

Amennyiben a fenti elvektől eltérő módon szeretne a beteg rehabilitációs kezelésre érkezni (nem társadalombiztosítási térítés alapján, vagy érvényes beutaló nélkül, vagy érvényes beutalóval, de az előjegyzési időpontnál korábbi időpontban), akkor igényét jelezze a felvételi irodában. Ezekre az ellátásokra az intézet térítési díjat állapít meg.

Kérjük, felvételkor jelezzék, ha várhatóan három héten belül kívánnak otthonukba távozni! 

A felvételi irodában kiállított dokumentációval az Önök számára kijelölt kezelőben legyenek kedvesek jelentkezni. Mozgásukban korlátozott, csomagjaikkal nehezen közlekedő betegek számára az elhelyezéshez betegkísérőt a felvétel során kérjenek. Csomagok szállításához csomagszállító kocsik korlátozott számban állnak rendelkezésre, melyek a főportán kérhetők.

 

 

f t g