Copyright 2019 - Custom text here

Sweaty Hearts

https://www.sweatyhearts.eu/

A „SWEATY HEARTS - Együttműködési partnerség a CHD európai betegei hosszú távú testmozgásának és viselkedésbeli változásának modellje kidolgozására, végrehajtására és értékelésére” projekt

 

A PROJEKT SZÁMA 590538-EPP-1-2017-1-IT-SPO-SCP

 

A projekt célja, hogy azonosítson néhány pácienst a kardiális rehabilitáció IV. fázisában, és végigkísérje őket a fizikai aktivitás fokozatos autonómiájának elérésében. Az első hónapokban oktatási csoportos üléseket szerveznek a másodlagos megelőzés és a testmozgás fontosságáról, és képzett trénerekkel folytatják a csoportos tréningeket. Ezt követően különböző lehetőségeket fognak bemutatni a betegek számára, és hosszú távú fizikai aktivitásra ösztönzik őket, technikai támogatásokkal; az adhéziót 4-5 hónapon keresztül ellenőrizni fogják. 

A partnerek 4 ülésen vesznek részt; mindannyiuktól elvárják, hogy meghatározzák a betegek számára nyújtott tájékoztató megbeszéléseinek tartalmát, a képzések szervezését, a betegek számára javasolt tevékenységek listáját, végül pedig az eredmények elemzését és megszervezését.

Saját országukban a partnert felkérik arra, hogy a CR IV. fázisában (nincs minimális elvárt létszám) betegeket vegyen fel, tréningeket és oktatási alkalmakat szervezzen, valamint motiválja, kövesse és figyelemmel kísérje a betegeket az önálló tevékenységben.

A projekt egyes tevékenységei a következők:

  1. tevékenység: A betegek toborzása és értékelése; "szív-csoportok" létrehozása, oktatók képzése
  2. tevékenység: Tréningek; informatív ülések; podcastok vagy egyéb alkalmazások készítése önképzésre;
  3. tevékenység: A helyi beltéri és szabadtéri tevékenységek meghatározása
  4. tevékenység: A különböző tevékenységek bemutatása; az adherencia megfigyelése;
  5. tevékenység: Az eredmények összegyűjtése és bemutatása

E tevékenységek mellett természetesen a projekt irányítása, a projekt tevékenységeinek terjesztése és értékelése is megtörténik.

 

Projekt időtartama: 24 hónap; 2018. január 1-től 2019. december 31-ig.

 

f t g