Az intézet egész területén tilos dohányozni és szeszes italt fogyasztani!

A Szívkórház megközelítése

Személygépkocsival a 71. sz. főútvonalról a Séta utca (Kiserdő mellett), Táncsics Mihály utca és Liliom utcán áthaladva a Szívkórház gazdasági bejáratához jutunk, mely sorompóval van lezárva.

Balatonfüredi Állami Szívkórház területén történő parkolás:

A kórház egész területére gépjárművel behajtani csak az engedéllyel (behajtási kártya, főigazgatói engedély) bíró személyeknek szabad, illetve a munkavégzés céljából (beleértve a betegszállítást) érkező gépjárműveknek.   
Ki- és bepakolás céljából betegeink részére 30 perc díjmentes várakozási lehetőséget biztosítunk, ha van szabad parkolóhelyünk, melyről a gazdasági portásnál érdeklődjenek.  A 30 perces várakozási idő után a parkolóhelyet el kell hagyni, melyet a portaszolgálat felügyel és ellenőriz. 


Parkolás a Szívkórház közelében lévő utcákban

A kórház körüli parkolók díjfizetősek, melyek természetesen mobil parkolással is működnek. A Silver Hotellal szemközti parkoló, az Első Füredi Magánklinika mélyparkolója, a Kongresszusi Központ mélyparkolója is igénybe vehetőek, ezek is díjkötelesek.
Heti bérlet is váltható, mely a Tourinform Irodában, a Bodorka Látogatóközpontban és a Probio irodájában elérhető, viszont hetente hosszabbítani kell.
A Kisfaludy (városi) strand szeptember 30-tól május 1-ig ingyenes.

A parkolókat a Probio Zrt üzemelteti városunkban. 


Az alábbi linkre kattintva részletesen tájékozódhat a parkolás rendjéről és érvényes díjairól: https://probiort.hu/parkolas/

Mentőbeállóban, betegszállítónak fenntartott részen megállni, várakozni SZIGORÚAN TILOS!