Elhelyezés

Felvételi irodánk a fő épületi bejáratnál, főportával szemben található. Nyitva tartási ideje: 7:30-15:30 óráig. Kérjük betegeinket, hogy lehetőség szerint a délelőtti órákban érkezzenek meg intézetünkbe! (A nyitvatartási időn kívüli időpontban érkezők a főportánál jelentkezzenek.) 

A betegek szólítása a Betegfelvételi iroda mellett található totemoszlopon húzott sorszámok sorrendjében történik. Kérjük, figyeljék az aulában elhelyezett beteghívó monitorokat és hívásig az előtérben várakozzanak. A betegszállítók, mentők betegelhelyezés tekintetében soron kívüliséget élveznek, kérjük megértésüket!

Várakozás alatt kérjük, készítse elő a felvételhez szükséges dokumentumokat (személyi igazolvány, TAJ kártya, behívásról történt értesítés, ennek hiányában utolsó kórházi osztályos zárójelentés).

A betegszobákba való elhelyezést a felvételi iroda határozza meg, az adott napon aktuálisan távozott betegek helyére. Ezek az elhelyezések 2,3,4 ágyas szobákba történnek. A szobákba való elhelyezésen a felvételi iroda változtatni nem tud, az kivételes esetben az adott osztályon belül az osztályvezető főorvos engedélyével módosítható.

Érvényes beutalóval érkező házastársak közös elhelyezésére előzetes helybiztosítás után térítési díj ellenében van lehetőség.

Kérjük, felvételkor jelezzék, ha várhatóan három héten belül kívánnak otthonukba távozni! 

A felvételi irodában kiállított dokumentációval az Önök számára kijelölt kezelőben legyenek kedvesek jelentkezni. Mozgásukban korlátozott, csomagjaikkal nehezen közlekedő betegek számára az elhelyezéshez betegkísérőt a felvétel során kérjenek. Csomagok szállításához csomagszállító kocsik korlátozott számban állnak rendelkezésre, melyek a főportán kérhetők.