Kedves Látogató!

A Balatonfüredi Állami Szívkórház, mint a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet társgyógyintézete, a szívbetegek komprehenzív rehabilitációját végzi, emellett Veszprém-megye sürgősségi kardiológiai centrumaként is működik (coronaria-intervenciók, PTCA, stent-beültetések, pacemaker-ICD-implantáció, reszinkronizációs-pacemaker terápia, klinikai szívelektro-fiziológia és radiofrekvenciás abláció a ritmuszavarok kezelésére).

Jól felszerelt kardiológiai ambulanciák, kitűnően képzett szakorvosok és szakdolgozók segítik a kórház osztályain fekvő szívbetegek gyógyítását és rehabilitációját.

Európában már számos helyen jól működő kardiológiai rehabilitációs centrumokhoz hasonlóan a megyei területi kardiológiai ellátás mellett Intézetünk kihasználja azt az egyedülálló és nagyszerű lehetőséget, hogy az aktív intervencionális vagy sürgősségi kardiológiai ellátás után azonnal biztosítja helyben a szívbetegek rehabilitációját.

Bízunk abban, hogy betegeink és hozzátartozóik érzékelik, hogy kórházunk elkötelezett a magas színvonalú gyógyító munka és a betegek szempontjainak mindenek feletti érvényesítése mellett. Orvosaink, szakdolgozóink kötelező szintentartó továbbképzésével egyidejűleg, folyamatosan fejlesztjük eszközeinket, berendezéseinket, szolgáltatásainkat, melyekről a honlapon is tájékoztatjuk Önöket.

Az elmúlt évek alatt uniós pályázati forrásokból sikerült intézetünk állagát megőrizni és a színvonalas karbantartással és komfortosítással betegeink jogos igényeinek megfelelni.

Honlapunkat megújítottuk, hogy Önök tájékozódjanak szívgyógyászati és kardiológiai rehabilitációs tevékenységünkről és megismerhessék intézetünk múltját, jelenlegi működésünket, szolgáltatásainkat és jövőbeni terveinket.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!