Copyright 2022 - Custom text here

Tisztelt Betegeink!
 


- Egy beteghez naponta legfeljebb két látogató bemehet, személyenként maximum 30 perces időtartamra, vagy egy látogató, max. 60 perces időtartamra.

- Amennyiben a beteg állapota és az intézmény adottságai megengedik, az időjárás függvényében lehetőség szerint szabadtéren történjen a látogatás. Erre intézményünk parkja, megnyitott belső udvarunk alkalmas. Az intézményen belül, zárt helyen történő látogatásnál is arra kérjük a látogatókat, hogy lehetőség szerint közösségi terekben, egymástól kellő szociális távolságot tartva történjen a látogatás.
- A COVID-19 fertőzéssel, vagy annak gyanújával kezelt betegek — az Eütv. 11. (3)-(6) bekezdésben meghatározott esetek kivételével - nem látogathatók. Kritikus állapotú betegek látogatására az intézmény eljárásrendjében leírt módon, engedélyeztetés után kerülhet sor, melyhez az intézmény védőfelszerelést biztosít. A látogathatóságról a kezelőorvos, munkaidőn kívüli időszakban az illetékes ügyeletes orvos dönt.
- Minden látogatónkat kérjük, hogy betegeink védelme érdekében a járványügyi intézkedéseket, egyben az intézmény házirendjét tartsa be
- A látogatóknak mindvégig maszkot kell viselniük.


Látogatási
rend

Az osztályok működését, napirendjét az intézeti házirend tartalmazza.

Az Önök nyugalmának biztosítása és a kapcsolattartás megoldására az alábbi kijelölt időpontokban lehetséges látogatás az intézet valamennyi osztályán:

Látogatási idő:az érvényes Házirend szerint.

Kérjük Tisztelt Látogatóinkat, hogy 6 év alatti gyermekeiket lehetőség szerint ne hozzák látogatóként intézetünkbe, mert számos veszélynek betegségnek tehetik ki.

Fennjáró betegek látogatóikat a kórház fő épület halljában, vagy az A és B épület társalgóiban fogadhatják. Fekvőbetegek látogatása a kórteremben történik.

Amennyiben a kórteremben fekvő betegnél vizitet, vizsgálatot, vagy beavatkozást kívánnak végezni, úgy a látogatóknak el kell hagyniuk a kórtermet. Szükség szerint ettől eltérő időpontban is biztosítjuk a kapcsolattartási lehetőséget.

 

Házirend.pdf

f t g